Gratis verzending in de BeNeLux
Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
Gratis retourneren
bg-investeren

Investeer in de toekomst van VANLIER

Op 15 juni 2023 worden de aandelen B van VANLIER B.V. aangeboden op Nxchange.

wildwest
"De tijd is nu gekomen om het bedrijf rondom het merk VANLIER uit te bouwen. Waarom nu pas? Omdat we dankzij digitale ontwikkelingen en datakennis veel meer invloed hebben op de markt dan voorheen."


- Geert van Spaendonck, founder

Welkom bij VANLIER

Een bedrijf gaat geen 208 jaar mee als het niet steeds met de tijd meegaat. Of dat nu design, product, kwaliteit, logistiek, marketing, digitalisering, duurzaamheid of ecologie betreft: VanLier heeft altijd de moed én het lef getoond om voorloper te zijn in de nieuwste ontwikkelingen. Dit heeft VANLIER tot een hoog kwalitatief Nederlands schoenenmerk gemaakt.

Door als een van de eerste schoenenbedrijven op online verkoop in te zetten, heeft het bedrijf VanLier inmiddels een grote kennis van informatietechnologie, datawetenschap en digitale en sociale media marketing. Een data-gedreven bedrijf. Daar werkt VanLier elke dag aan. En met succes. VANLIER behoort tot de top (online) herenschoenen merken.

Je bent welkom om mede-eigenaar van dit mooie bedrijf te worden.

Voordelen

community_1-1

VANLIER FRIENDS community

Als jij een VANLIER aandeelhouder bent geworden, nodigt VanLier jou om onderdeel te worden van onze VANLIER FRIENDS community. De VANLIER FRIENDS community is een community van medeaandeelhouders het bedrijf. De medeaandeelhouders zullen een keer per jaar worden uitgenodigd om samen te komen op een VANLIER FRIENDS event. Hier heb je de kans om samen met de andere aandeelhouders netwerken.

goodies_1-1

VANLIER GOODIES

Vanaf een investering van € 500 ontvangt u de VANLIER FRIEND GOODIES. Bij € 500 een VANLIER riem, bij € 1.250 een paar VANLIER schoenen of sneakers, bij € 2.500 een paar VANLIER schoenen of sneakers én een VANLIER dames of heren parfum en bij € 5.000 een VANLIER riem, VANLIER sneakers of schoenen én een VANLIER dames of heren parfum. Vanaf een investering van € 10.000 ontvangt u de VANLIER FRIEND BOX, opgemaakt uit: Een paar VANLIER bestsellers, paar van de nieuwste VANLIER sneakers, matching VANLIER riem, nieuwste heren én dames parfum om uit te proberen!
gold_investors_1-1

VANLIER GOLD INVESTOR

Vanaf een investering van € 25.000 ontvangt u de VANLIER GOLD INVESTOR status. Als VANLIER GOLD INVESTOR ontvang je een paar unieke VANLIER GOLD INVESTOR schoenen. Deze VANLIER GOLD INVESTOR schoenen zullen een speciaal design zijn, en is gebaseerd op een van de VANLIER bestsellers. Verder als VANLIER GOLD INVESTOR krijg je toegang tot speciale VANLIER GOLD INVESTOR kortingscodes, om zo je favoriete paar schoenen te kunnen kopen. Tijdens het VANLIER FRIENDS event, krijg je een meet-en-greet met de founder. Ook ontvang je de VANLIER FRIEND GOODIE BOX, opgemaakt uit: Een paar VANLIER bestsellers, paar van de nieuwste VANLIER sneakers, matching VANLIER riem, nieuwste heren én dames parfum om uit te proberen!

Waarom investeerder worden?

Op 15 juni 2023 worden de aandelen B aangeboden voor een prijs van Euro 0,80. Als medeaandeelhouder van VANLIER profiteert u mee in de verwachte waardevermeerdering wanneer omzet en EBITDA volgens de prognoses stijgen. Deze groeiambities kunnen leiden tot nog sterkere balansratio’s waardoor er ruimte kan ontstaan voor (groeiende) dividenduitkeringen aan VANLIER aandeelhouders.


Als jij een VANLIER aandeelhouder bent geworden, nodigt VanLier jou uit om onderdeel te worden van onze VANLIER FRIENDS community, waarvoor een VANLIER FRIENDS event wordt georganiseerd. Ook ontvang je bij de aankoop van aandelen bepaalde voordelen. Bij meer aandelen natuurlijk meer voordelen!


Bent u overtuigd van de mogelijkheden om te investeren in VANLIER? Klik dan op de onderstaande link om naar het nxchange-platform te gaan en te beginnen met investeren. Of download ons pitchdeck voor meer informatie.

Geert van Spaendonck

Founder

Ik ben Geert van Spaendonck, 62 jaar oud en enig eigenaar van het bedrijf VanLier. In 1991 ontmoette ik Peter en Jef van Lier, die mij de mogelijkheid boden hun schoenfabriek G. van Lier te kopen. Meteen zag ik de potentie om dit mooie merk, met toen al 175 jaar geschiedenis, uit te bouwen tot een van de leidende herenschoenenmerken.

Inmiddels heeft mijn dochter Christina zich gemeld om de leiding in handen te nemen. Christina is econometrist, zeer intelligent en zeer capabel. Zij is opgeleid door Paul Petit, de ervaren voorzitter van het bestuur van VanLier en oud CEO.


Geert & Christina van Spaendonck

VANLIER in het kort

VANLIER door de jaren heen

Van het ontstaan van VanLier als schoenfabriek in 1815 tot het internationale merk VANLIER anno 2023, innovatie zit in de genen van dit bedrijf. Meer dan 200 jaar geschiedenis is het bewijs. Je ziet de merkwaarden kwaliteit, continuïteit en ontwikkeling terug in elk onderdeel van het VanLier verhaal.

Hoe staat VANLIER in de markt?

VANLIER is een begrip geworden, voornamelijk voor bewezen kwaliteit. Dat blijkt uit een merkbekendheidsonderzoek. Door eigen winkels en outlets, eigen webstores en partnerships met platforms bereikt VANLIER de consument zelf. VANLIER is daarom minder afhankelijk van tussenkanalen. Digitalisering van het bedrijf zal voor groei in online direct-to-consumer omzet zorgen.

Hoe ziet de toekomst eruit?

Een data-gedreven bedrijf. Daar werkt VanLier elke dag aan. Ook zet VanLier in op internationalisering, innovatie in de herencollectie, een uitgebreide collectie aan damesschoenen en een nieuwe parfum. DQshoes wordt gelanceerd, het nieuwe schoenenplatform dat consumenten direct met merken en producenten verbindt. .

VANLIER producten

Altijd dezelfde pasvorm, de icons van VANLIER en productinnovatie. Op basis van data-analyses worden de producten verbeterd. Duurzame producten en innovaties, VanLier wil haar bijdrage leveren aan een betere wereld.

Meer informatie? Download onze plannen

Voer je naam en e-mailadres in om een dieper inzicht te krijgen in onze groeistrategie.
Ontvang ons pitchdeck en ontdek de mogelijkheden om samen met ons te groeien.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder je cookie-instellingen kiezen en accepteren: